Όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για τις ελιές και το ελαιόλαδο στο περίπτερο 12
 
 

Σε όλη τη διάρκεια της Eκθεσης θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα ελαιόλαδα των εκθετών και να ενημερώνεστε από ειδικούς για τα οργανοληπτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.
 
H ομάδα των γευσιγνωστών αποτελείται από τους εξής:
 

  • Βλαχάβας Οδυσσέας, παραγωγός και γευσιγνώστης.
  • Κατσούλη Μαρία, Head sommelier and olive oil expert Gastronomy and Hospitality consultant
  • Kαρβέλας Γιάννης, συμβουλευτική Paratus Europe
  • Κασφίκη Ελευθερία, Olico Brokers
  • Zηνοβιάδου Κική, από Αμερικάνικη Γεωργική σχολή