Καινοτόμες & διαδραστικές παράλληλες εκδηλώσεις by Places & Flavors
 

H DETROP, ως πρωτοπόρος, πραγματοποιεί και ενσωματώνει στη διάρκεια της έκθεσης, καινοτόμες παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες καλύπτουν πολλά επίκαιρα ζητήματα του κλάδου των τροφίμων-ποτών, με κύριο γνώμονα την εξωστρέφεια. 

Εμπλέκοντας ενεργά τους HOSTED BUYERS στο «παιχνίδι», εντάσσοντας τους εκθέτες και τα προϊόντα τους στις γευσιγνωσίες και παντρεύοντάς τα με αυτά άλλων εκθετών, η DETROP δημιουργεί έναν πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο προβολής. Μέσω των γαστρονομικών δημιουργιών που παρουσιάζονται στα Pop Up Restaurants, καθώς και στο Corner ShowRoom It’s All New to Me!” τα πιο καινοτόμα νέα προϊόντα έχουν την τιμητική τους και επι…βραβεύονται.

Για να έχετε μια ενδεικτική εικόνα των εκδηλώσεων, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο πρόγραμμα της προηγούμενης διοργάνωσης - DETROP BOUTIQUE 2016 - πατώντας εδώ


 

Αναδυόμενα θεματικά εστιατόρια τα οποία φιλοξενούν περισσότερους από 1.000 hosted buyers και επαγγελματίες επισκέπτες του χώρου, με την επιμέλεια έμπειρων chefs

 
   
         
   
 
Μια πρωτότυπη βιτρίνα που φιλοξενεί και βραβεύει νέα προϊόντα, που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά τα τελευταία δυο χρόνια και είναι έτοιμα, ή βρίσκονται στη διαδικασία, προς εξαγωγή
 
 
   
 
Με την παρουσία καταξιωμένων γευσιγνωστών ελιάς και ελαιολάδου από όλο τον κόσμο οι οποίοι θα δώσουν το παρόν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο γευσιγνωσίας, θα μιλήσουν για τις ανάγκες του κλάδου και θ’ αναλύσουν τα μυστικά του.
 
   
 
Σε ένα στημένο bar που θα περιστοιχίζεται από τις εταιρίες του κλάδου, οι ξένοι επισκέπτες και όχι μόνο, θα μπορούν να μυηθούν στα άκρως ελληνικά και μοναδικά στον κόσμο αποστάγματα, το ούζο και το τσίπουρο, μέσα από δεκάδες συνδυασμούς, από το πάντρεμα με τον αντίστοιχο μεζέ, μέχρι την ένταξή τους σε συνταγές τόσο γευστικών πιάτων όσο και πρωτοπόρων κοκτέιλ.
 
 
Ο συνδυασμός είναι ζήτημα αρμονίας και αντιθέσεων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, στο ειδικά διαμορφωμένο μπαρ, οι κατάλληλοι συνδυασμοί των κρασιών και των τυριών θα είναι αποτέλεσμα γνώσης των «ειδικών» που θα προκαλέσουν στους ουρανίσκους των παρευρισκομένων (επαγγελματιών) ένα αίσθημα γευστικής απόλαυσης.
 
 
   
 
Σεμινάρια & Διαδραστικές Συζητήσεις με φιλοξενία εξειδικευμένων ομιλητών από όλη τη χώρα και το εξωτερικό