Το 1ο Roadshow της ΔΕΘ - HELEXPO για τις εκθέσεις DETROP & OENOS 2017
από την Places & Flavors

 
#oríste – Welcome to our table!
 
Τρεις Στάσεις, Τρεις Πόλεις - Κάθε Στάση μια Εμπειρία!
 
 
Ένα ξεχωριστό #oríste έκανε η ΔΕΘ - HELEXPO σε συνεργασία με την Places & Flavors με τις δύο κλαδικές εκθέσεις της, Detrop & Oenos 2017.

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της ΔΕΘ – HELEXPO, οι δύο κλαδικές Διεθνείς Εκθέσεις - 26η DETROP και η 6η OENOS, ανακάλυψαν μαζί με την Places & Flavors νέα μονοπάτια προβολής και ανάδειξης των ελληνικών επιχειρήσεων.
 
Έτσι, διοργανώθηκε το Detrop & Oenos Road Show 2017 ταξιδεύοντας σε τρεις ευρωπαϊκές μητροπόλεις – Λονδίνο, Βερολίνο και Στοκχόλμη με απώτερο στόχο, την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων, την εδραίωση τους στις αγορές του εξωτερικού, την ισχυροποίηση του brand name ”Greek Product” και την ανάδειξη της δυναμικής των εκθέσεων Detrop & Oenos 2017 προς τους επίτιμους επαγγελματίες καλεσμένους.
 
 
Στο φιλόξενο τραπέζι του Detrop & Oenos Road Show 2017 έγινε το «ορίστε» σε επαγγελματίες του χώρου των τροφίμων και ποτών από όλους τους τομείς – επαγγελματίες εστίασης, f & b managers ξενοδοχείων, εισαγωγείς χονδρικής & λιανικής, εισαγωγείς οίνου και αποσταγμάτων αλλά και στους Εμπορικούς Ακόλουθους των Πρεσβειών της κάθε χώρας οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις.
 
 

Σε αυτήν την καινοτόμο δράση οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τις παράλληλες δράσεις «Corner Showroom ”It´s all new to me”» & «Pop Up Restaurant» που θα διεξαχθούν στις 3-6 Μαρτίου, στις εκθέσεις DETROP & OENOS 2017, μαζί με πλήθος σεμιναρίων από τους πλέον εξειδικευμένους στον κλάδο τροφίμων, ποτών & οίνου.

Τα προϊόντα εκτέθηκαν σε κάθε εστιατόριο στην αρχική τους συσκευασία και οι παρευρισκόμενοι καλεσμένοι είχαν την μοναδική εμπειρία γευστικής δοκιμής μέσα από το μενού που επιμελήθηκε η γνωστή chef Γιώτα Μήτσιου-Πολυχρονίδου σε συνεργασία με τους chefs των εστιατορίων.

Οι θετικές αντιδράσεις των επαγγελματιών αναφορικά με το Road Show, σε όλες τις πόλεις, δημιούργησαν νέα δεδομένα καθώς το feedback προς τους παραγωγούς των ελληνικών προϊόντων ήταν άμεσο. Οι ισχυροί καλεσμένοι έχοντας τη δυνατότητα να δουν και να δοκιμάσουν συγχρόνως τα προϊόντα, εξέφρασαν την επιθυμία τους για περαιτέρω συνεργασίες με τους παραγωγούς, ανοίγοντάς τους την αγορά στη χώρα που δραστηριοποιούνται.

 
 
Μέσα από τις καινοτόμες παράλληλες δράσεις και δραστηριότητες, οι δύο κλαδικές εκθέσεις Detrop και Oenos 2017 συμβάλλουν ξεκάθαρα στην έρευνα για τις αγοραστικές και καταναλωτικές συνήθειες του εξωτερικού, στην ενίσχυση του brand name των ελληνικών προϊόντων καθώς δίνουν στους εκθέτες τους μοναδικές ευκαιρίες προβολής και εξέλιξης.
 
 
ΛΟΝΔΙΝΟ, 12-13 Οκτωβρίου 2016, εστιατόριο The Life Goddess, thelifegoddess.com
ΒΕΡΟΛΙΝΟ, 07-08 Νοεμβρίου 2016, εστιατόριο Pratirio, www.pratirio.de
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, 10-11 Νοεμβρίου 2016, εστιατόριο Greken på Hörnet www.grekenpahornet.se
 

Κάντε κλικ στην παραπάνω εικόνα για να δείτε το σχετικό έντυπο