15% αύξηση εμπορικών επισκεπτών και 5.500 επιχειρηματικά ραντεβού στις εκθέσεις Detrop & Oenos

Ο «παλμός» της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων-ποτών χτύπησε δυνατά στις εκθέσεις Detrop-Oenos, που ολοκληρώθηκαν χθες στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και κατέγραψαν συνολική αύξηση κατά 15% στους εμπορικούς επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε σχέση με την αντίστοιχη διοργάνωση του 2015.

Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 8 Μάρτιος, 2017

Τελευταία ευκαιρία για επίσκεψη την Δευτέρα 6 Μαρτίου στις εκθέσεις Detrop-Oenos και Ελλήνων Κόσμημα

Αυξημένη επισκεψιμότητα από Έλληνες και ξένους εμπορικούς επισκέπτες και επαγγελματίες καταγράφουν οι εκθέσεις Detrop-Oenos, Infacoma-Aquatherm και Ελλήνων Κόσμημα, που βρίσκονται σε εξέλιξη από την ΔΕΘ-Helexpo.

Το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης πλημμύρισε σήμερα από κόσμο, ο οποίος από το πρωί επισκέπτεται τις εκθέσεις Detrop-Oenos, που συνεχίζονται και αύριο.

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 6 Μάρτιος, 2017

Τρόφιμα-ποτά, δόμηση-θέρμανση-ενέργεια και κόσμημα σε 3 μεγάλες εκθέσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα μέχρι τις 6 Μαρτίου

Νέα δεδομένα για την εκθεσιακή αγορά της Ελλάδος και της ευρύτερης περιοχής θέτει η ταυτόχρονη διοργάνωση από τις 2-6 Μαρτίου τριών εκθεσιακών διοργανώσεων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, οι οποίες προβάλλουν τους πιο δυναμικούς κλάδους της εγχώριας οικονομίας.

Ημερομηνία: 
Σάββατο, 4 Μάρτιος, 2017

Εγκαινιάστηκε η μεγαλύτερη Detrop-Oenos των τελευταίων ετών

Τα εύσημα στις ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στις Detrop-Oenos, καθώς μέσα σε συνθήκες κρίσης έχουν όραμα, είναι εξωστρεφείς και κάνουν τα ελληνικά προϊόντα γνωστά στο εξωτερικό απέδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ιωάννης Τσιρώνης, εγκαινιάζοντας απόψε το εκθεσιακό «δίδυμο» στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ημερομηνία: 
Σάββατο, 4 Μάρτιος, 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ DETROP-OENOS, INFACOMA-AQUATHERM & ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ DETROP-OENOS, INFACOMA-AQUATHERM &ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ 2017

Με την ευκαιρία των εκθέσεων Detrop-Oenos, Infacoma Aquatherm & Eλλήνων Κόσμημα 2017,

η Διοίκηση της «ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε.»

Ημερομηνία: 
Τρίτη, 28 Φεβρουάριος, 2017

700 εκθέτες και 5.500 επιχειρηματικά ραντεβού στις εκθέσεις Detrop-Oenos

 
Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του κλάδου τροφίμων-ποτών με τοπική και περιφερειακή διάσταση θα είναι η φετινή διοργάνωση της Detrop-Oenos, η οποία θα έχει «μενού» 700 εκθετών, 12 εκθεσιακών περιπτέρων, 300 hosted buyers (προσκεκλημένοι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες) από 36 χώρες, 5.500 κλεισμένων επιχειρηματικών ραντεβού και πολυάριθμων παράλληλων εκ
Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 19 Ιανουάριος, 2017

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ DETROP-OENOS 2015

Έσπασε τα… κοντέρ το εκθεσιακό «δίδυμο» τροφίμων και ποτών Detrop- Oenos, που διοργάνωσε από τις 26 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου η ΔΕΘ-Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αφού κατάφερε να προσελκύσει 25.850 επισκέπτες, μέγεθος αυξημένο κατά 23% έναντι της προηγούμενης διοργάνωσης.

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 2 Μάρτιος, 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ TΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ DETROP-OENOS & ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ

Μεγάλη βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση παρουσιάζει μέχρι στιγμής η επισκεψιμότητα στο «δίδυμο» των εκθέσεων Detrop και Oenos, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντροο Θεσσαλονίκης και ολοκληρώνονται αύριο.
Ημερομηνία: 
Σάββατο, 28 Φεβρουάριος, 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ TA ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ DETROP-OENOS

Οι μεγάλες δυνατότητες της ελληνικής αγροτικής παραγωγής, αλλά και του κλάδου των τροφίμων-ποτών, αναδεικνύονται μέσα από εκθέσεις, όπως η Detrop και η Oenos, που διοργανώνονται από σήμερα και έως την 1η Μαρτίου από τη ΔΕΘ-Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.
 
Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 27 Φεβρουάριος, 2015

Σελίδες